Wij lopen extra hard voor jou!Jouw huis snel én voor de hoogste opbrengst verkopen

In de huidige woningmarkt garandeert iedere makelaar dat jouw huis snel wordt verkocht, maar ook tegen de beste prijs? Wij vinden dat snelheid niet ten koste moet gaan van het resultaat. Daarom werken wij met een prestatietarief in plaats van een vast percentage van de verkoopprijs. Dit betekent dat je alleen naar tevredenheid betaalt!

Kennismaken?

'De prijs is wat je betaalt, de waarde is wat je krijgt'
- Warren Buffet -

Wij lopen net dat stukje harder zodat jij:

Verzekerd bent van de hoogste opbrengst;
Alleen meer betaalt bij meer resultaat;
Geen verborgen kosten tegen komt.

Hoe lopen wij harder?

Wij willen onze klanten altijd voorzien van de beste dienstverlening. Dit doen we door net even anders te denken dan de traditionele makelaar:

Met ons verkooppakket en onze marketingstrategie zorgen wij dat jouw woning extra veel aandacht krijgt en daarmee een grotere kans maakt om jouw woning boven de vraagprijs te verkopen. En als je woning boven de vraagprijs wordt verkocht, spreek je met onze makelaar een zogenaamd prestatietarief af. Een prestatietarief is een beloning (courtage) die afhankelijk is van het onderhandelingsresultaat, dus het verschil tussen de aangeboden verkoopprijs en de gerealiseerde verkoopprijs. Dat betekent dat je alleen meer betaalt wanneer jouw huis ook daadwerkelijk meer oplevert. Op deze manier creëren we een win-win situatie.

Kennismaken?

Ervaringen van onze klanten

9.0 Anoniem Van Speykstraat 22 30 dec. 2022

Makelaar met grote marktkennis. Communiceert duidelijk. Erg prettig om meteen na een bezichtiging gebeld te worden met een update. Luistert naar de wensen van de verkoper en handelt hiernaar.

9.0 Dhr. Sies Prins Schout en Schepenenstraat 27 22 dec. 2022

Na het overlijden heeft jongewaard en Heemskerk nvm makelaars ons onzorgt bij de verkoop van het huis van mijn vader.

9.0 Raymond Gielen Nieuwstraat 21 20 dec. 2022

Zeer goede Makelaar, ze nemen je alle zorgen uit handen. Daar wij de woning vanuit het buitenland hebben verkocht, moesten we bij volledig vertrouwen op de makelaar. Dit vertrouwen hebben zij zeker...

10 Julia Brondsema Hertzogstraat 37 15 dec. 2022

Ik ben zeer, zeer tevreden over de gang van zaken met de makelaar. Ik ben van alles op de hoogte gehouden en er is continu tijdig overleg geweest! Heel hartelijk dank!

9.3 Anoniem Landbouwstraat 312 07 dec. 2022

We zijn fantastisch geholpen. Onze complimenten voor makelaardij . De verkoop van het huis overtrof al onze verwachtingen zo snel hadden wij het zeker niet verwacht.

8.0 Dhr. L. Engel Sumatrastraat 22 28 okt. 2022

Het contact met Maurice was prettig, in zijn communicatie was hij altijd helder en deskundig. Bij de bezichtigingen is ons alles uit handen genomen, erg fijn omdat wij bij de verkoop zelf al op ruime...

9.5 Dhr. Thijs Gunter Diaconiestraat 23 05 sep. 2022

Contact met de makelaar verliep vlot. Huis is snel op Funda gekomen. De ondersteuning vanuit het makelaarskantoor is prima verlopen, goede communicatie over de bezichtigingsafspraken etc. Huis is snel...

10 Dhr. G.J. van de Winkel 2e Vroonstraat 53 04 jul. 2022

dikke pluim voor Maurice en het team van JongewaardHeemskerk voor de uitmuntende begeleiding en het plezierige contact.

10 Anoniem Haringvlietweg 64 23 mei 2022

Wij zijn uitstekend door Maurice Jongewaard begeleid bij de verkoop van ons appartement. Wij waarderen dat dan ook met hoogste cijfer!

9.0 Mevr. A.E. Smit Rijnstraat 193 11 mei 2022

Was bij de 1e afspraak goed voorbereid, had al veel voor onderzoek gedaan. Verder tijdens de verkoop periode goed contact. Ook het contact met kantoor altijd goed.

Nieuwsgierig geworden?

Maak snel kennis met ons, wij leggen onze dienstverlening graag aan jou uit. Vul het formulier hieronder in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om meer uitleg te geven over onze actie. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0223 - 612 230.

Laat vrijblijvend je gegevens achter

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top