Nu of later je woning verkopen?
Regel alvast je woningpresentatie

Klaar voor de start

Wil jij verhuizen maar weet je nog niet precies wanneer? Als je snel wilt kunnen schakelen gaan wij (alvast) aan de slag met jouw woningpresentatie! Ook als je nog niet direct je huis wilt verkopen.

Vraag jouw verkoopgesprek aan

Een goede voorbereiding + gratis woningfoto's

De beste periode voor de mooiste professionele woningfoto’s is nu! Laat daarom (alvast) je woningpresentatie maken door Jongewaard Heemskerk. Zeker als je (misschien) plannen hebt om dit najaar je huis te verkopen. Zo verzeker jij jezelf 100% van de allerbeste start. Of je nu direct je huis wilt verkopen of liever later dit jaar.

Klaar voor de start? Hier starten we mee:

• Advies verkoopklaar maken woning
  • Professionele woningfotografie (deze krijg je gratis!)
  • Video van je woning
  • Plattegronden
  • Meetrapport NEN 2580
  • Woningteksten
  • Luxe woningbrochure
  • Advies vraagprijs

Met 1 druk op de knop klaar om te verkopen

Door nu actie te ondernemen ben je klaar voor de start. Zodra jij er aan toe bent staat jouw huis met 1 druk op de knop op funda. Als je dit nu regelt profiteer je niet alleen van gratis professionele woningfoto's maar ook van de volgende voordelen:

• We maken zo snel mogelijk professionele woningfoto's
  • Als jouw droomhuis voorbij komt kun je snel schakelen
  • Betalen doe je achteraf

Claim de gratis woningfotografie

Nu of straks jouw huis verkopen?

Stil verkopen
Terwijl jij een ander huis zoekt, zet je zonder risico je huis alvast in de stille (voor)verkoop. Nog even geen bord in de tuin en je huis staat nog niet op funda. Hoe stil wij jouw huis verkopen bepaal jij zelf.
Nog even niet
Heb je wel verhuisplannen maar weet je nog niet precies wanneer? Geen probleem! Jij hebt de perfecte woningpresentatie alvast klaar liggen voor als je er wel aan toe bent. Met 1 druk op de knop staat je huis op funda!
Verkopen onder voorbehoud
Je wilt je huis wel verkopen maar bent bang dat je niet op tijd een ander huis vindt. Dan is verkopen onder voorbehoud perfect voor jou. Je huis is dan pas echt verkocht als jij het zegt.

(Alvast) jouw woningpresentatie laten maken?

Maak gebruik van de actie

Wij vertellen je graag wat Jongewaard en Heemskerk voor je kan betekenen en vinden het leuk om kennis met je te maken.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het formulier in.